Tasokkaat pintaremontit Joutsenosta

Ota yhteyttä
Talokuvake

T:mi Työmies Piitulainen toteuttaa pintaremontit laadukkaasti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Palvelen Joutsenosta käsin joustavasti koko Etelä-Karjalan sekä Etelä-Savon alueilla. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun remonttisi on vailla asiantuntevaa tekijää!

Yhteydenotto

Suunnitteletko kotisi pintojen uusimista? Kaipaisiko yrityksesi toimitila uutta ilmettä? T:mi Työmies Piitulainen tekee kaikki tarvittavat sisäremonttityöt maalaustöistä tapetointeihin ja pienimuotoisiin rakennemuutoksiin. Hoidan urakan ammattilaisen tehokkuudella, korkealaatuisen työnjäljen varmistaen – aina viimeisiä viimeistelyitä myöten.

Sisämaalaustyöt ja tapetoinnit

Uusi maalipinta tai kaunis tapetti on yksinkertainen tapa muuttaa tilan tunnelmaa toivottuun suuntaan. Maalaustyöt ja tapetointi ovat kuitenkin aikaa ja taitoa vaativia töitä, joissa pienetkin virheet saattavat jättää pysyvän jäljen. Siksi onkin hyvä kääntyä alan ammattilaisen puoleen, ja näin varmistaa siisti ja suunnitelmien mukainen lopputulos.

 

Hoidan kaikenlaiset sisämaalaustyöt sekä tapetoinnit vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Työ aloitetaan aina huolellisilla pohjatöillä, joilla varmistetaan käsiteltävän pinnan tasaisuus ja näin taataan paras mahdollinen lopputulos. Olen mielelläni apunasi myös kohteeseesi parhaiten sopivien maalien ja muiden tuotteiden valinnassa.

Kysy lisää

Muut remonttipalvelut

Toteutan myös pienimuotoiset huoneistojen rakennemuutokset, kuten väliseinien purkamisen tai uusien rakentamisen. Hoidan lisäksi esimerkiksi listoitukset, parkettityöt ja muut tarvitsemasi pintaremonttipalvelut.

 

Kun siis suunnittelet kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai vaikkapa yrityksesi toimitilan remontointia, ota yhteyttä. Sovitaan yhdessä tarpeitasi vastaavasta palvelukokonaisuudesta.


Tarvittaessa voimme myös hyödyntää laajaa yhteistyökumppanien verkostoani, josta löytyy asiantunteva tekijä kaikkiin remonttisi työvaiheisiin.

Lue lisää parkettitöistä

Vähennä kulut verotuksessasi

Muistathan että kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehtyjen remonttitöiden kulut voit vähentää henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat Verohallinnon sivuilta.

Verohallinnon sivuille