Erikoisparkettien asennus ja hionta Lappeenrannassa, Imatralla ja Etelä-Karjalassa

Ota yhteyttä
Talokuvake

T:mi Työmies Piitulainen on puulattia- ja parkettitöihin erikoistunut yhden miehen remontointiliike Joutsenossa. Toteutan kaikki tarvitsemasi parkettityöt asennuksista korjaus- ja kunnostustöihin vuosien kokemuksella. Toimin joustavasti Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueilla.

Yhteystiedot

Rakennatko uutta vai remontoitko kotia ja etsit osaavaa tekijää hoitamaan uuden parketin asennuksen? Vai kaipaavatko puulattiasi hiontaa ja uutta pintakäsittelyä? T:mi Työmies Piitulainen on tarvitsemasi ammattilainen. Olen apunasi kaikissa parketti- ja puulattioihin liittyvissä tarpeissasi.

Uuden parketin, laminaatin ja puulattian asennus

Asennan kaikkien valmistajien parketti-, laminaatti- ja puulattiat ripeästi ja laadukkaasti, siistin työnjäljen taaten. Annan mielelläni myös ohjeet ja vinkit valitsemasi lattiamateriaalin oikeaoppiseen hoitoon ja mahdollisiin tuleviin huoltotoimenpiteisiin.

Kysy lisää

Parketti- ja puulattioiden hionta ja lakkaus

Parketti- ja puulattioiden hionta on syytä jättää alan kokeneelle ammattilaiselle. Näin varmistat työnjäljen tasaisen korkean laadun koko lattian pinta-alalla. Laadukas lakkaus viimeistelee työn ja tekee lattiasta jälleen uudenveroisen kauniin sekä kestävän.

 

Lattiatöiden lisäksi remontoin myös kotisi tai muun kiinteistön muut pinnat. Lue lisää pintaremonttipalveluistani ja pyydä tarjous ottamalla yhteyttä.

Pintaremontit

Parketti- ja puulattioiden sävytys, petsaus ja öljyäminen

Toteutan parketti- ja muiden puulattioiden sävytys-, petsaus- ja öljyämistyöt, joilla lattian ja näin ollen koko tilan ilmettä saadaan muutettua kertaheitolla.

 

Sävytyksiin käytetään valkolakkaa, öljyä tai petsiä. Valkokuultolakkaus on kenties yleisin ja toivotuin parkettilattian sävytystyö. Petsatessa hiotulle lattialle levitetään puolestaan toivotun värinen petsi.

 

Petsauksen jälkeen lattia vielä lakataan, jolloin saavutetaan helppohoitoinen ja kestävä lakkapinta. Työ toteutetaan pääosin 2K-lattiaöljyillä, joita löytyy useissa eri sävyissä. Lattiaöljyllä saadaan hyvin kestävä pinta, joka on mahdollista tarvittaessa myös ylilakata.

Pyydä tarjous

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Tiesithän, että kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyistä parketti- ja muista lattiatöistä aiheutuneet kulut ovat vähennyskelpoisia henkilökohtaisessa verotuksessasi? Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Verohallinnon sivuille